Články TCM:

Jin a Jang. Dva nejčastější pojmy Tradiční čínské medicíny skloňované v nejrůznějších textech i kontextech, místech a pádech. Co si pod nimi ale máme konkrétně představit?
Číst více
V některých článcích o TCM čteme, že slaná chuť poškozuje Ledviny. Na jiném místě zas stojí, že naopak Ledviny harmonizuje. Jak tedy přijít správně vnímání různých chutí na chuť?
Číst více
V tomto článku se zaměříme na důležitost toho, jak a na čem si jídlo připravujeme.
Číst více
Kompletní verze rozhovoru z časopisu Forbes se zakladatelem značky TCM Herbs MUDr. Petrem Hoffmannem
Číst více
Cítíte se dlouhodobě vyčerpaní? Nebo zažíváte pocity chladu? Anebo nemáte chuť si dát vůbec něco k jídlu?
Číst více
Na jaké potraviny se zaměřit a kterých se během těhotenství – pokud možno – vyvarovat. Jaký je pohled a doporučení Tradiční čínské medicíny?
Číst více
zavřít

Katalog TCM

Souhlasím a potvrzuji, že jsem terapeut, student nebo vážný zájemce o TCM.

Nejčtenější články

Chutně vybalancovat JIN i JANG

Chutně vybalancovat JIN i JANG

Jin a Jang. Dva nejčastější pojmy Tradiční čínské medicíny skloňované v...

Jakpak chutí patero chutí?

Jakpak chutí patero chutí?

V některých článcích o TCM čteme, že slaná chuť poškozuje Ledviny. Na jiném...

NA JAKÉM OHNI NEJLÉPE VAŘIT?

NA JAKÉM OHNI NEJLÉPE VAŘIT?

V tomto článku se zaměříme na důležitost toho, jak a na čem si jídlo připravujeme.